Välkommen till Ejderstedts.se

Hos Ejderstedts blir du bemött av kompetent personalstyrka som vill hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för Er inom bearbetningsindustrin.

 

Ejderstedts värdesätter långvarigt samarbete med såväl kunder som leverantörer. Våra leverantörer har haft Ejderstedts som sin svenska partner under många år. Holz-Her, Bacci och CMS sedan 1993. Martin, Weber, Aagaard, Hundergger och många fler sedan 15-20 år tillbaka.

 

Vi utbildar kontinuerligt såväl våra säljare som våra tekniker hos leverantörerna, detta för att vi ska kunna erbjuda våra kunder tekniskt avancerade maskiner och en förstklassig service.

 

Ta kontakt med våra produktansvariga så kan vi hjälpa er att hitta den bästa lösningen för just Er produktion. Vår duktiga servicepersonal står sedan redo för att hjälpa och underlätta ägandet av maskinen.

 

Vi hjälper dig hela vägen.

Bearbetning i andra material? Besök

Ejderstedts.com

Nyheter

På Ejderstedts är alla med stort teknikintresse varmt välkomna.

Till dig som brinner för CNC teknik eller produktionsteknik med inriktning på skärande bearbetning hör av dig så kanske framtidsjobbet finns hos oss.

Med ett positivt och utåtriktat sätt har vi kul tillsammans på Ejderredets.

Kontakta VD Peter Dahlén eller vår servicechef Patric Bergemalm för mer information.

Läs mer under NYHETER

Kontakta oss

Det lönar sig!

 

 

TEL:

+46 (0)36-18 60 50​

MAIL:

info@ejderstedts.se

 

FAX:

+46 (0)36-18 81 87​

 

KONTORSTIDER:

Måndag - Torsdag: 08:00-16:30

Fredag:                 08:00-16:00

Den 25 maj förra året trädde den nya dataskyddsförordningen, GDPR, i kraft för att stärka skyddet av personuppgifter för privatpersoner i hela EU Vi på  Ejderstedts  vill därför garantera dig att vi följer alla lagar och hanterar din information på ett korrekt sätt. Vi hoppas att du vill fortsätta få våra utskick och information om nyheter. I så fall behöver du inte göra något. Skulle du däremot vilja att vi plockar bort dig från vårt register, så sänd oss ett mail, info@ejderstedts.se. Efter varje utskick kan du välja att avregistrera dig från fler utskick.

ares-porte-aperte