VILL DU BLI EN AV OSS?

Då skall du höra av dig till oss på Ejderstedts

 

VAD VI GÖR

Ejderstedts marknadsför och säljer modern maskinutrustning mot svensk tillverkande industri. Skärande bearbetning är i huvudsak uppdraget. Maskinerna tillverkas av ledande maskintillverkare i Europa. Hos oss är sälj, service och support en stor del av vardagen varför vi alltid är nyfikna och lyssnar gärna på dig som är sugen att hänga med oss.

VILKA VI ÄR

Ejderstedts ingår tillsammans med S.I.T (Svensk Innovativ Träteknik AB) och Wexiö-Tooling AB i Promatech som tillsammans omsätter ca 150 miljoner. Ejderstedts kontor ligger med trevliga lokaler längs genomfartsvägen i Tenhult, 10 km söder om Jönköping.

VEM VI SÖKER

Vi behöver utöka vår serviceavdelning med ytterligare en erfaren servicetekniker.

Som tekniker arbetar du i en grupp där uppdraget är service, reparation samt att delta vid installationer av nya CNC maskiner hos kunder, över hela Sverige, samt att utbilda kundernas såväl erfarna som nya maskinoperatörer i maskinprogrammering. Därutöver medverkar du i kundsupport där uppdraget är att supporta redan driftsatta maskiner.

I rollen har du interna kontakter med teknisk support, reservdelsavdelningen och servicechefen, de externa är kunderna och teknisk support hos leverantörer.

Felsökning, problemlösning och dokumentation ingår också i uppgifterna. Detta görs oftast ihop med support antingen från Ejderstedts eller direkt från maskinleverantören.

Som resande servicetekniker har du ca 100 dagar/år.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har arbetat med underhåll tidigare, kanske har du erfarenhet som mekaniker eller elektriker. För rollen krävs goda kunskaper i något styrsystem – FANUC, Siemens, Heidenhain, Beckhoff och kunskaper i elektronik, mekanik, pneumatik, hydraulik. Vidare är du en van datoranvändare i de vanligaste programmen.

Svenska och engelska i tal och skrift, tyska är meriterande.

Körkort B.


Om dig

Vi gillar att du är genuint teknikintresserad och serviceinriktad, det gör våra kunder också. Eftersom du drivs av utmaningar och problemlösning kommer du att trivas med utvecklingen du får hos oss. Vidare är du noggrann och tar ansvar och har alltid en positiv inställning som ger energi till kollegor och kunder.


Vi erbjuder

Här erbjuds ett arbete i ett företag som ständigt är i utveckling och där du har stora möjligheter att påverka din egen arbetssituation. Hos oss arbetar du tillsammans med duktiga medarbetare i ett av branschens ledande företag. Här får du löpande utbildningar inom dina ansvarsområden och med den tillämpade teknik som krävs för att upprätthålla en god service till alla kunder.


I denna rekrytering har Ejderstedts valt att samarbeta med Flodin.

Läs mer och ansök här


Flodin Rekrytering & Bemanning är ett erfaret rekryterings- och bemanningsföretag. Vi jobbar lokalt för att nå den bästa matchningen när företag har ett rekryteringsbehov. Vår flexibilitet och framåtanda leder oss starkt mot vårt mål, som är att bli det självklara valet för företag som behöver personalförstärkning – och för dig som vill gå vidare i din karriär. Läs mer på www.flodinab.se

För mer information om denna tjänst kontakta Magnus Lorentsson 0733 25 52 38.

Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med att ansöka då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Vi tar inte emot ansökan via mail.

+46 (0) 36-18 60 50

  • Facebook
  • LinkedIn

©2020 av Ejderstedts. Skapat med Wix.com