Målerimaskiner och sprutautomater

 

Ejderstedts är danska CEETECs svenska återförsäljare av måleriutrustning.

Besök www.ceetec.dk  eller www.ceetec.se för mer information om våra modeller.

Ceetec,s Sprutautomater och Torkar är Kvallitetsmaskiner i generationer

Sedan 1970 har Ceetec utvecklat, tillverkat och levererat maskiner till många nationella och internationella kunder. Ceetec är ett nischföretag med stort fokus på att skapa värden för sina kunder inom industrin där ytbehandling är en del i värdeskapandet.

Ceetec,s uttalade mål är att vara en partner till sina kunder, inte bara en leverantör.

 

Ceetec utvecklar och bygger sina maskiner i egen fabrik på Fyn mitt i Danmark. Processerna är från första utvecklingsidén till färdiga maskiner, ifrån konstruktion till produktion där Ceetec hanterar hela processen själva. Ceetec har egen modern produktion stödd av CNC maskiner i metallbearbetningsavdelningen och i slutmonteringen provkörs och testas alla maskiner noggrant före leverans. Ceetec är stolta över att leverera maskiner med hög kvalitet tillsammans med kännetecknen flexibilitet, användarvänlighet och elegant design.

 

Ceetec är familjeägt och grundades 1970 i Norra Åby på Fyn. Idag drivs Ceetec av familjen Janni och Jesper Frandsen som stolt beskriver att det idag finns Ceetec-maskiner på många kontinenter då export av maskiner löpande sker till mer än 20 länder genom ett väletablerat nätverk av återförsäljare där Ejderstedts är Ceetec,s representant i Sverige. Varm välkomna att ta en kontakt med oss för era framtida idéer gällande ytbehandling.

www.ceetec.se

www.ceetec.dk

Skärmklipp.JPG

Måleriutrustning

Sprutautomater

från Ceetec

 

Besök Ceetecs hemsida

www.ceetec.dk

Kontaktperson

Anders Persson

 

Produktansvarig maskinförsäljning

+46(0)705 753013

anders.persson@ejderstedts.se