Lediga tjänster på Ejderstedts

Vi vill bli bäst i Sverige på att vårda och utveckla våra relationer till kunder och leverantörer!

Som medarbetare inom Ejderstedts blir din utmaning att överträffa våra kunders förväntningar och få dem att känna att vi är bäst på våra maskiner - varje gång!

 

 

 

 


Ejderstedts marknadsför och säljer modern maskinutrustning mot svensk tillverkande industri. Skärande bearbetning är i huvudsak uppdraget. Maskinerna tillverkas av ledande maskintillverkare i Europa. Ejderstedts ingår tillsammans med S.I.T i Promatech AB (Production Machine Technique AB) som tillsammans omsätter ca 150 milj. Kontoret ligger med trevliga lokaler längs genomfartsvägen i Tenhult, 10 km söder om Jönköping.

 
 
 
 
 
Vi söker nu en
Programmeringsutbildare med inriktning CNC teknik

Vad: Som programmeringsutbildare hos Ejderstedts arbetar du i en grupp av tekniker där din del av uppdraget är att utbilda kundernas operatörer såväl erfarna som nya i maskinprogrammering och operativt handhavande. Därutöver medverkar du i vår intressanta kundsupport med uppdraget att supporta våra kunders redan driftsatta maskiner.

Vem: Vi tror att du är 30-40 år, serviceinriktad och uppskattar utmaningarna inom programmeringsteknik varför du har goda kunskaper inom Data och It teknik.

Ejderstedts leverantörer kommer huvudsakligen ifrån Tyskland, Österrike och Italien där koncernspråken är engelska.

Våra kunder finns med koncentration i syd- och mellan Sverige.

Vi: Erbjuder arbete i ett företag som ständig är i utveckling och där du har stora möjligheter att påverka din egen arbetssituation. Hos oss arbetar du tillsammans med duktiga medarbetare i ett av branschens ledande företag.

Här får du löpande utbildningar inom ditt ansvarsområde för att upprätthålla god kompetens vilket medför uppskattad support åt våra kunder.

Arbetet påbörjas under senvintern 2019.

För mer information kontaktar du Peter Dahlén 070-5188187 eller Patric Bergemalm 070-3149049 hos Ejderstedt & Fröding AB.

Du är välkommen att skicka in din ansökan via mail,

peter.dahlen@ejderstedts.se

patric.bergemalm@ejderstedts.se

Ejderstedt & Fröding AB, Box 43, 561 06 Tenhult, tel 036-186050, www.ejderstedts.se

 

 

 

 

Intresseanmälan

Om du inte hittar en ledig tjänst som passar din kompetens är du välkommen att göra en intresseanmälan. Vi sparar den och kontaktar dig när det blir aktuellt med nyanställningar.

 

Din intresseanmälan skickas till: info@ejderstedts.se

 

Ansökan

Vi vill att du som söker är minst 18 år och har lätt för att samarbeta men även kan arbeta självständigt. Vi vill att du liksom vi brinner för god service, att du är flexibel och kvalitetsmedveten. Erfarenhet av tidigare servicearbete kan vara meriterande.

 

Det är omtanke om våra kunder och leverantörer som gör oss så lyckosamma i Sverige.