Vi söker nu två Servicetekniker med inriktning på CNC


Ejderstedts marknadsför och säljer modern maskinutrustning mot svensk tillverkande industri. Skärande bearbetning är i huvudsak uppdraget. Maskinerna tillverkas av ledande maskintillverkare i Europa.

Ejderstedts ingår tillsammans med S.I.T (Svensk Innovativ Träteknik AB) i Promatech som tillsammans omsätter ca 120 milj. Kontoret ligger med trevliga lokaler längs genomfartsvägen i Tenhult, 10 km söder om Jönköping.

Vad: Som tekniker hos Ejderstedts arbetar du i en grupp av tekniker där uppdraget är att delta vid installationer av nya CNC maskiner hos våra kunder samt utbilda kundernas såväl erfarna som nya maskinoperatörer i maskinprogrammering. Därutöver medverkar du i vår intressanta kundsupport där uppdraget är att supporta redan driftsatta maskiner.

Vem: Vi tror att du är 25-40 år, serviceinriktad och tycker om problemlösning. Du har goda kunskaper inom datateknik och elektronik.

Ejderstedts leverantörer kommer huvudsakligen från Tyskland och Italien varför du har goda språkkunskaper i engelska. Då våra kunder finns i hela landet medför arbetet resor.

Vi: Erbjuder arbete i ett företag som ständig är i utveckling och där du har stora möjligheter att påverka din egen arbetssituation. Hos oss arbetar du tillsammans med duktiga medarbetare i ett av branschens ledande företag.

Här får du löpande utbildningar inom dina ansvarsområden och med den tillämpade teknik som krävs för att upprätthålla en god service till våra kunder.

Läs mer om företaget på vår hemsida www.ejderstedts.se

För mer information kontaktar du Patric Bergemalm 070-3149049 eller Peter Fasth 070-5188811 hos Ejderstedt & Fröding AB, alternativt söker du oss via växeln, 036-186050.

Du är välkommen att skicka in din ansökan via mail, patric.bergemalm@ejderstedts.se

Ejderstedt & Fröding AB, Box 43, 560 27 Tenhult, tel 036-186050, www.ejderstedts.se

Vi söker nu en
Programmeringsutbildare med inriktning CNC teknik

Vad: Som programmeringsutbildare hos Ejderstedts arbetar du i en grupp av tekniker där din del av uppdraget är att utbilda kundernas operatörer såväl erfarna som nya i maskinprogrammering och operativt handhavande. Därutöver medverkar du i vår intressanta kundsupport med uppdraget att supporta våra kunders redan driftsatta maskiner.

Vem: Vi tror att du är 30-40 år, serviceinriktad och uppskattar utmaningarna inom programmeringsteknik varför du har goda kunskaper inom Data och It teknik.

Ejderstedts leverantörer kommer huvudsakligen ifrån Tyskland, Österrike och Italien där koncernspråken är engelska.

Våra kunder finns med koncentration i syd- och mellan Sverige.

Vi: Erbjuder arbete i ett företag som ständig är i utveckling och där du har stora möjligheter att påverka din egen arbetssituation. Hos oss arbetar du tillsammans med duktiga medarbetare i ett av branschens ledande företag.

Här får du löpande utbildningar inom ditt ansvarsområde för att upprätthålla god kompetens vilket medför uppskattad support åt våra kunder.

Arbetet påbörjas under senvintern 2019.

För mer information kontaktar du Peter Dahlén 070-5188187 eller Patric Bergemalm 070-3149049 hos Ejderstedt & Fröding AB.

Du är välkommen att skicka in din ansökan via mail,

peter.dahlen@ejderstedts.se

patric.bergemalm@ejderstedts.se

Ejderstedt & Fröding AB, Box 43, 561 06 Tenhult, tel 036-186050, www.ejderstedts.se

Ejderstedts Reality Support

 

Ejderstedts utvecklar utbudet av service och support med ytterligare kundvänlig teknik.

 

På Ejderstedts kan vi med våra supporttekniker på plats i Tenhult guida er, era maskinoperatörer eller lokala tekniker fram till problemlösningar på ett fantastiskt närvarande sätt.

Utrustningen som en ”följare” till våra supporttekniker behöver är en Android telefon eller surfplatta med XMReality appen nerladdad. En månadslicens är också förutsättningen för funktionen.

Genom att visa vad problemen är såsom mekaniskt elektriskt eller styrtekniskt kan vi med detaljorienterad närvaro visa vägen till problemlösningarna.

 

Med Ejderstedts Reality Support är vi ”virtuellt” på plats med en handfast guidning i samma stund som ni ringer.

Inställelsetid är en viktig fråga, vad säger ni om vi bara är ett telefonsamtal bort?

 

Utöver vår ”virtuella” närvaro tillsammans med er kan vi i samband med att Ejderstedts servicetekniker är på plats lyfta komplicerade tekniska frågor tillsammans med våra supporttekniker på kontoret i Tenhult.

På det viset diskuterar vi fram lösningen som eftersöks.

Ejderstedts guidande suporttekniker

 

Maskinoperatörer som följare till Ejderstedts supportteknik