Är du teknikintresserad med inriktning på CNC och produktionsteknik.

Då skall du höra av dig till oss på Ejderstedts.

Ejderstedts marknadsför och säljer modern maskinutrustning mot svensk tillverkande industri. Skärande bearbetning är i huvudsak uppdraget. Maskinerna tillverkas av ledande maskintillverkare i Europa. I uppdraget är service och support en stor del av vardagen varför vi alltid är nyfikna och lyssnar gärna på dig som är sugen att hänga med oss.

Ejderstedts ingår tillsammans med S.I.T (Svensk Innovativ Träteknik AB) och Wexiö-Tooling AB i Promatech som tillsammans omsätter ca 150 miljoner. Ejderstedts kontor ligger med trevliga lokaler längs genomfartsvägen i Tenhult, 10 km söder om Jönköping.

Vad: På Ejderstedts arbetar vi tillsammans där alla medarbetare har en viktig och ansvarsfull del i uppdraget att hjälpa våra kunder med deras produktion. Försäljning och kundsupport tillsammans med installationer och operatörsutbildning med inriktning på produktionsteknik och maskinprogrammering är vardagsuppdraget. Alla på Ejderstedts medverkar med sin del i vårt intressanta uppdrag att serva och supporta rsåväl nya som gamla kunder.

 

Vem: Om du är serviceinriktad och tycker om problemlösning, har goda kunskaper inom datateknik och elektronik. Goda språkkunskaper i engelska för att kunna kommunicera med våra leverantörer som huvudsakligen kommer ifrån Tyskland och Italien. Då har vi säkert uppdrag till dig hos våra kunder som finns i hela landet. 

Vi: Erbjuder arbete i ett företag som ständig är i utveckling där du har stora möjligheter att påverka din egen arbetssituation. På Ejderstedts arbetar du tillsammans med duktiga medarbetare i ett av branschens ledande företag inom maskinförsäljning.

Här får du löpande utbildningar inom dina ansvarsområden med den tillämpade teknik som krävs för att upprätthålla de kunskaper som både krävs och förväntas gav såväl kunder som leverantörer.

Läs mer om företaget på vår hemsida www.ejderstedts.se

För mer information kontaktar du Peter Dahlén 070 - 51 88 187 eller Patric Bergemalm 070-3149049 hos Ejderstedt & Fröding AB, alternativt söker du oss via växeln, 036-186050.

Du är välkommen med ditt mail till peter.dahlen@ejderstedts.se

Ejderstedt & Fröding AB, Box 43, 560 27 Tenhult, tel 036-186050, www.ejderstedts.se

Vad krävs som programmeringsutbildare med inriktning CNC teknik hos Ejderstedts

Vad: Som programmeringsutbildare hos Ejderstedts arbetar du i en grupp av tekniker där din del av uppdraget är att utbilda kundernas operatörer såväl erfarna som nya i maskinprogrammering och operativt maskinhandhavande. Därutöver medverkar du i vår intressanta kundsupport med uppdraget att supporta våra kunders redan driftsatta maskiner.

Vem: Vi tror att du är 30-40 år, serviceinriktad och uppskattar utmaningarna inom programmeringsteknik varför du har goda kunskaper inom Data och It teknik.

Ejderstedts leverantörer kommer huvudsakligen ifrån Tyskland, Österrike och Italien där koncernspråken är engelska. Våra kunder finns med koncentration i syd- och mellan Sverige.

Vi: Erbjuder arbete i ett företag som ständig är i utveckling och där du har stora möjligheter att påverka din egen arbetssituation. Hos oss arbetar du tillsammans med duktiga medarbetare i ett av branschens ledande företag.

Här får du löpande utbildningar inom ditt ansvarsområde för att upprätthålla god kompetens vilket medför uppskattad support åt våra kunder.

För mer information kontaktar du Peter Dahlén 070-5188187 eller Patric Bergemalm 070-3149049 hos Ejderstedt & Fröding AB. Du är välkommen att skicka in din ansökan via mail,

peter.dahlen@ejderstedts.se

patric.bergemalm@ejderstedts.se

Ejderstedt & Fröding AB, Box 43, 561 06 Tenhult, tel 036-186050, www.ejderstedts.se

Ejderstedts Reality Support

 

Ejderstedts utvecklar utbudet av service och support med ytterligare kundvänlig teknik.

 

På Ejderstedts kan vi med våra supporttekniker på plats i Tenhult guida er, era maskinoperatörer eller lokala tekniker fram till problemlösningar på ett fantastiskt närvarande sätt.

Utrustningen som en ”följare” till våra supporttekniker behöver är en Android telefon eller surfplatta med XMReality appen nerladdad. En månadslicens är också förutsättningen för funktionen.

Genom att visa vad problemen är såsom mekaniskt elektriskt eller styrtekniskt kan vi med detaljorienterad närvaro visa vägen till problemlösningarna.

 

Med Ejderstedts Reality Support är vi ”virtuellt” på plats med en handfast guidning i samma stund som ni ringer.

Inställelsetid är en viktig fråga, vad säger ni om vi bara är ett telefonsamtal bort?

 

Utöver vår ”virtuella” närvaro tillsammans med er kan vi i samband med att Ejderstedts servicetekniker är på plats lyfta komplicerade tekniska frågor tillsammans med våra supporttekniker på kontoret i Tenhult.

På det viset diskuterar vi fram lösningen som eftersöks.

Ejderstedts guidande suporttekniker

 

Maskinoperatörer som följare till Ejderstedts supportteknik