Peter Strandberg har erfarenheter som service tekniker hos Ejderstedts sedan decennier tillbaka. Peter började intressera sig för Holz-Hers kantlistmaskiner redan på 90-talet och tillsammans med Ejderstedts försäljningsframgångar genom åren har Peter haft allt stöd från Holz-Her att vidareutbilda sig på maskintekniken genom åren.

Arbetsuppgifterna utöver alla löpande serviceuppdrag är att hjälpa Ejderstedts Holz-Her kunder med nyinstallationer tillsammans med den efterföljande utbildningen som krävs för att handha och manövrera moderna Holz-Her kantlistmaskiner.

 

Genom åren har Peter skapat en välbeprövad och uppskattad utbildningsteknik för att utbilda såväl nya användare som redan kunniga operatörer på de unika funktioner som en nyinstallation oftast innebär.

Utöver nyinstallationer så är Peter alltid redo att supporta Holz-Her användare med de eventuella dagliga frågor och problemställningar som uppstår.

Peter säger: Mitt intresse för teknik är mycket stort, blandnigen av mina vardagars frågor hos Ejderstedts tillsammans med mina privata teknikintressen ger mig en god grund som tekniker och problemlösare.

Med intresse för motorcyklar och bilar tillsammans med el och elektronik får jag det mesta att låta på ett eller annat sätt. Tur att varken BMW eller Ducati är färdigutvecklade för då hade det inte funnits mycket att fundera på under lediga stunder.

 

Peter Strandberg

Servicetekniker, Ejderstedts

Peter Strandberg

Peter Strandberg

Extern resurs

036-18 60 50

service@ejderstdts.se