top of page

MASKINER FÖR ADVANCED MATERIAL

FOM Industrie logo
cms-advanced_edited.jpg

Enkelkapar, Dubbelkapar, CNC-Maskiner,
Profilbearbetning

Fom Industrie, som grundades 1972, är ledande inom kapning och bearbetning av extruderad aluminium. Företaget erbjuder ett sortiment av högteknologiska verktygsmaskiner som är ett av de bredaste på marknaden.
Sortimentet varierar från automatiska kap- och bearbetningslinjer till 3-4-5-axliga arbetscentra, enkel- och dubbelkap maskiner och traditionella maskiner.

Vill du läsa mer om FOM olika maskiner, Klicka här.

CNC-Maskiner, Plast,
Aluminuim, Komposit

CMS Advanced Materials Technology är ledande inom området numeriskt styrda bearbetningscenter för bearbetning av avancerade material: kompositer, kolfiber, aluminium, lätta legeringar och metall. Betydande investeringar i forskning och utveckling har gjort det möjligt för varumärket att alltid ligga i framkant när det gäller banbrytande design, med maskiner som garanterar förstklassig prestanda när det gäller noggrannhet, snabbhet och tillförlitlighet

Vill du läsa mer om CMS olika maskiner, Klicka här.

cefla_logo_300px_edited.jpg
Ytbehandlingsutrustning, Sprutautomater,
Torkar, Valsar

Den mest pålitliga partnern inom ytbehandling,
i allt du ser.
Cefla Finishing, affärsenheten som tillhör Cefla-koncernen, designar och bygger maskiner och linjer för industriell ytbehandling.

Cefla konstruerar ytbehandlingsmaskiner och ytbehandlingslinjer för trä-, plast-, metall-, glas-, keramik-, fibercement- och kompositmaterial.

Vill du läsa mer om CELFA olika maskiner, Klicka här.

Laser gravyr, Lasersvetsning,
Lasermärkning, 3d-print

Sisma är ett framstående företag inom laserteknik och additiv tillverkning. De erbjuder högkvalitativa lösningar inom områdena lasermärkning och lasersvetsning.
Sisma:s avancerade teknik möjliggör precision och effektivitet vid märkning och gravyr av olika material, precisions svetsning av komplexa delar. Sisma:s innovativa och pålitliga produkter är idealiska för tillverkningsindustrin och möjliggör högkvalitativa resultat och anpassade tillverknings lösningar.

Vill du läsa mer om Sisma olika maskiner, Klicka här.

bottom of page