top of page

MASKINER FÖR TRÄMATERIAL

Spånfilter, Utsugsutrustning,Stålsilos 
Spånhantering, Sprutboxar

Vi på Ejderstedt har varit AAGAARD A/S:s svenska partner sen 90-talet. Vår expertis ligger i att tillhandahålla spånfilter, utsugsutrustning, stålsilos, spånhanteringssystem och sprutboxar, alla av högsta kvalitet och anpassade för effektiva, hållbara lösningar inom träindustrin.

AAGAARD A/S, etablerat 1965, är ett danskt företag som har specialiserat sig på miljöteknik för trä- och möbelindustrin. AAGAARD erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa maskiner, inklusive spånfilter, utsugsutrustning, stålsilos, spånhanteringssystem och sprutboxar. Dessa produkter är utformade för att effektivisera arbetsprocesser samtidigt som de minskar miljöpåverkan.
Kontakta vår produktansvarig Stefan Wahlsten.

ACM.jpg

Kantputs maskiner ​

Som partner till ACM i många år, erbjuder vi specialiserad försäljning och service av träbearbetningsmaskiner. Vårt samarbete med ACM har möjliggjort tillhandahållandet av högkvalitativa maskiner som är anpassade för effektiva och hållbara lösningar inom träindustrin. Vår etablering på marknaden grundar sig på noggrann förståelse för branschens behov och en strävan att ständigt förbättra våra erbjudanden. 

Genom vårt urval av ACM:s kantputs maskiner ger vi våra kunder tillgång till maskiner som är både innovativa och användarvänliga, vilket effektiviserar och förbättrar bearbetningsprocesserna inom träindustrin. 
Kontakta vår produktansvarig Stefan Wahlsten.

Ascot.png

Putsmaskiner 

Vi på Ejderstedt har en omfattande historia inom träbearbetningssektorn och maskiner därinom. Det har länge inkluderat ASCOTs puts- och slipmaskiner i vårt sortiment. Vårt mål är att tillhandahålla maskiner som är kända för sin höga kvalitet och som är skräddarsydda för effektiva och hållbara träbearbetningsprocesser. 

Vår erfarenhet inom branschen har gett oss insikten att innovativa och pålitliga maskiner är nyckeln till framgång. Genom att erbjuda ASCOTs puts- och slipmaskiner, kan vi möta våra kunders behov av avancerade och effektiva lösningar för träbearbetning. Dessa produkter kompletterar vårt befintliga utbud och stärker vårt åtagande att alltid erbjuda det bästa inom träbearbetningsindustrin. 

Kontakta vår produktansvarig Stefan Wahlsten.

bacci-1918.png

CNC Maskiner 

Som stolt svensk partner till BACCI:s sedan 1980-talet, erbjuder Ejderstedts en omfattande portfölj av CNC-maskiner anpassade för precision och effektivitet. Vårt långvariga samarbete understryker vårt åtagande att leverera toppmodern teknik till våra kunder. 

BACCI är en pionjär inom tillverkning av CNC-maskiner, med en historia av innovation och kvalitet. Deras maskiner är speciellt utformade för att möta de skiftande behoven hos moderna träbearbetningsföretag. 

För att utforska hur BACCI:s CNC-maskiner kan utveckla er produktion, kontakta vår produktansvarig Bo Nilsson.
Vi är här för att erbjuda anpassade lösningar som möter era specifika behov. 

barbaric_standard.png
Barth_blå.png

Avstaplare, plattlagersystem,
vakuumlyftok

Ejderstedts har varit BARBARICs svenska partner under många år, vilket har möjliggjort tillgång till innovativa lösningar för automatisering inom träbearbetningsindustrin. Vårt samarbete understryker vårt åtagande att leverera effektiva och tekniskt avancerade system till våra kunder. 

BARBARIC specialiserar sig på utveckling av automatiseringslösningar, från enkla avstaplare till helt automatiserade plattlagersystem. Deras produkter är designade för att maximera effektiviteten och minska arbetskostnaderna i produktionsprocessen. 

Kontakta våra säljare för att diskutera hur BARBARICs lösningar kan effektivisera er produktion. 

Vakuumpressar, monteringspressar, 
arbetsbord

Som BARTHs svenska partner sedan många år tillbaka, är Ejderstedts stolta över att erbjuda deras kvalitativa vakuumpressar och monteringslösningar.
Vårt samarbete garanterar tillgång till utrustning som ökar precisionen och effektiviteten i er produktion. 

BARTH är kända för sin innovation inom tillverkning av vakuumpressar och monteringsutrustning. Deras produkter erbjuder flexibla lösningar för en mängd olika tillämpningar, inklusive fanering, foliering.

För mer information om hur BARTHs produkter kan förbättra er tillverkningsprocess.

Kontakta vår produktansvarig Stefan Wahlsten.

coral-w250.gif

Ytbehandlingsutrustning, Sprutautomater
Valsar, Torkar

Cefla Finishing är en ledande spelare inom trämaskinindustrin och en del av den etablerade Cefla-koncernen. Deras expertis ligger bland annat i att designa och tillverka avancerade maskiner och produktionslinjer för ytbehandling.

Cefla är dedikerade till att möta dina ytbehandlingsbehov oavsett material, inklusive trä, plast, metall, glas, keramik, fibercement och kompositmaterial. Med vårt sortiment av Sprutautomater, Valsar och Torkarutrustning kan du förlita dig på oss för att leverera högkvalitativ och pålitlig ytbehandling för dina projekt.

Cefla Finishing är synonymt med innovation och pålitlighet inom ytbehandling, och vi ser fram emot att vara din partner för att uppnå framgångsrika resultat.

Ta kontakt med vår produktansvarig Björn Ottosson så kan vi hjälpa er att hitta den bästa lösningen för er. 

Spånfilter, spåndammsugare

Ejderstedts är stolta över att vara CORALs svenska partner sedan många år tillbaka, vilket har möjliggjort tillgång till framstående lösningar inom spån- och dammhantering för den svenska industrin. Vårt samarbete med CORAL speglar vår strävan efter att erbjuda högkvalitativa och miljövänliga produkter. 

CORAL är en ledande tillverkare av spånfilter och spåndammsugare, känd för sina robusta och effektiva system. Deras produkter är designade för att förbättra arbetsmiljön och minska miljöpåverkan från industriella processer. 

För mer information om CORALs produkter, kontakta vår produktansvarig Stefan Wahlsten.
 

Vi är här för att assistera er i valet av den optimala lösningen för er verksamhet. 

Bredbandsputsar

Costa Levigatrici erbjuder bredbandsputsar som passar olika behov inom träbearbetning. Deras maskiner är konstruerade med precision för att ge en enastående ytkvalitet och effektivitet.

Dom har putsar för kalibrering, finslipning, strukturslipning och borstning.

 

Ta kontakt med vår produktansvarig Björn Ottosson så hjälper vi er med att hitta den bästa lösningen.

Friulmac.gif

Ändbearbetning, borrmaskiner

Som FRIULMACs partner sedan många år tillbaka, är Ejderstedts engagerade i att tillhandahålla avancerade lösningar för ändbearbetning och borrning. Vårt samarbete garanterar tillgång till högpresterande och innovativa maskiner för den svenska marknaden. 

FRIULMAC är en ledande tillverkare inom ändbearbetning och borrning, känd för sina tekniskt avancerade och pålitliga maskiner.

För mer information om FRIULMACs produkter, kontakta vår produktansvarig Peter Dahlén. 

Tappislagningsmaskiner
Centrumborrmaskiner

Skåppressar

Gannomat är världsberömda och deras träbearbetningsmaskiner levereras till både små specialsnickerier och till de största industriproducenterna.  

Gannomat erbjuder ett brett utbud av maskiner, inklusive kompakta CNC maskiner, tappislagningsmaskiner, centrumborrmaskiner, skåppressar och monteringslinjer.

 

Ejderstedts har varit Gannomats svenska partner i många år, och du kan kontakta produktansvarige Magnus Svärd för att hitta den bästa lösningen för dina behov. 

CNC Maskiner, Kantlistmaskiner

Plattuppdelningssågar, Väggsågar

Holzher, ett företag med en stark närvaro inom träbearbetningindustrin. Holzher är kända för sin unika approach till att tillverka maskiner.
Med en lång historia av innovativ design och tillverkning har Holzher skapat en egen nisch inom branschen.

Företagets sortiment av trämaskiner inkluderar CNC maskiner, kantlistmaskiner, plattuppdelningssågar &  väggsågar.

Ta kontakt med vår produktansvarig Bo Nilsson så kan vi hjälpa er att hitta den bästa lösningen för er. 

Kapsågar för takstolar

Byggkomponenter

 Hundeggers universella, flexibla maskiner används inom alla träkonstruktionssektorer, från snickeri, träramkonstruktion, timmerhusbyggnad, prefabrikat husbyggnad, limträsnickeri till tillverkning av lekutrustning. 

Hundegger tillverkar även kapsågar för takstolar och andra byggkomponenter.

Hundegger har samarbetat oss på Ejderstedts & Fröding i 15 år och kan erbjuda expertis och lösningar för dina behov.

 

Kontakta produktansvarige Anders Persson för att hitta den bästa lösningen för dig. 

italpresse-logo-ok.png

Fanerpressar

Ejderstedts har varit stolta över vårt samarbete med ITALPRESSE, det har gjort det möjligt för oss att erbjuda våra kunder tillgång till världsledande fanerpresslösningar, kända för deras innovation, tillförlitlighet och prestanda. ITALPRESSE är en ledande tillverkare av fanerpressar och deras pressar är designade för att möta de striktaste kraven inom träbearbetningsindustrin, vilket säkerställer optimal prestanda och kvalitet.

 

Kontakta någon av våra säljare. Vi är här för att hjälpa er att hitta den bästa lösningen för era behov. 

Logo MAGGI.png

Matarverk, radialsågar,
centrumborrmaskiner

Ejderstedts har sålt Maggis produkter under många år. Vårt långvariga samarbete med MAGGI bekräftar vårt åtagande att tillhandahålla effektiva lösningar för våra kunders behov. 

MAGGI är en framstående tillverkare som specialiserar sig på matarverk, radialsågar och centrumborrmaskiner.  

Kontakta vår säljare Stefan Wahlsten för att diskutera hur MAGGIs produkter kan integreras i er verksamhet och bidra till att förbättra era tillverkningsprocesser. Vi är redo att erbjuda expertis och stöd för att ni ska hitta den optimala lösningen för er. 

Bordsfräsar, Justersågar

Planhyvel Rikthyvel

Martin är ett framstående företag, känt för sina högkvalitativa standardmaskiner för snickerier och träindustrin.
Med årtionden av erfarenhet och banbrytande teknik har Martin etablerat sig som en pålitlig partner hos oss på Ejderstedt & Fröding

Företagets sortiment av trämaskiner inkluderar bordsfräsar, justersågar, planhyvel & rikthyvel.

Ta kontakt med vår produktansvarig Magnus Svärd så hjälper vi er med att hitta den bästa lösningen

Bakgrund2022_loggor_edited.jpg

Bandsågar

 

Ejderstedts har sålt Meber produkter under många år, vilket har befäst vår position som en ledande distributör av högkvalitativa bandsågar i Sverige. Vårt samarbete med Meber understryker vårt åtagande att tillhandahålla pålitliga och effektiva sågningslösningar till våra kunder. 

Meber är en världsledande tillverkare av bandsågar, känd för sin innovation, hållbarhet och prestanda. Mebers bandsågar är designade för att möta de mest krävande sågbehoven, vilket säkerställer precision och effektivitet i träbearbetningsprocessen. 

För att utforska Mebers bandsågar och hur de kan förbättra er produktion, vänligen kontakta någon av våra säljare. Vi är här för att hjälpa er att hitta den bästa lösningen för era behov. 

omec.png

Sinkmaskiner, kapsågar

 

Som Omecs svenska partner sedan många år tillbaka, erbjuder Ejderstedts avancerade maskinlösningar för träbearbetning, inklusive sink- och kapsågar. Vårt långvariga samarbete med Omec bekräftar vårt engagemang för att leverera kvalitet och precision till den svenska marknaden. 

Omec är erkända för sin expertis inom tillverkning av högkvalitativa maskiner för lådtillverkning. Deras maskiner är utformade för att erbjuda precision och användarvänlighet, vilket gör dem till ett värdefullt tillskott i varje träbearbetningsverkstad. 

Kontakta vår produktansvarig Magnus Svärd för att lära er mer om OMECs produkter och hur de kan passa in i er verksamhet. Vi är dedikerade till att hitta den perfekta lösningen för era specifika behov. 

omga.PNG

Kapsågar

Ejderstedts har sålt Omgas produkter under många år, vilket har stärkt vår kapacitet att tillhandahålla branschledande kapsågar. Vårt samarbete med Omga stödjer vårt mål att erbjuda högkvalitativa såglösningar som uppfyller våra kunders olika behov. 

Omga är en ledande tillverkare av kapsågar, välkända för sin precision, hållbarhet och effektivitet. Omga fortsätter att sätta standarden inom sågindustrin, med produkter designade för att maximera produktiviteten och minska materialspillet. 

För mer information om Omgas kapsågar och hur de kan integreras i er produktionslinje, kontakta vår produktansvarig Magnus Svärd.
Vi är här för att erbjuda rådgivning och stöd för att ni ska hitta den bästa utrustningen för era behov. 

Osama.png

Limspridare

Samarbete med OSAMA: Ejderstedts är Osamas svenska partner sedan många år tillbaka. Genom detta samarbete har vi kunnat erbjuda våra kunder tillgång till högkvalitativa limspridare, designade för att effektivisera och förbättra limningsprocesser inom träbearbetningsindustrin. 

Osama Technologies är en ledande tillverkare av limspridare, känd för sina innovativa lösningar och sin förmåga att möta kundernas behov med precision. Deras produkter är utformade för att erbjuda pålitlig och jämn limspridning, vilket säkerställer slutresultatet. 

För att utforska hur Osamas limspridare kan integreras i er produktion och bidra till ökad effektivitet, vänligen kontakta någon av våra säljare. Vi är här för att hjälpa er att hitta den bästa lösningen för era behov.

Pizzi.PNG

Limteknik

Som Pizzis svenska partner sedan många år tillbaka, stoltserar Ejderstedts med att erbjuda förstklassiga lösningar inom limteknik. Vårt samarbete med Pizzi understryker vårt engagemang för innovation och kvalitet inom träbearbetningssektorn. 

Pizzi är en världsledande tillverkare av utrustning för limteknik, som ständigt strävar efter att förbättra sina produkter. Deras engagemang för kvalitet och precision gör deras limutrustning till ett oumbärligt verktyg för en effektiv produktion. 

Om ni är intresserade av att förbättra era limningsprocesser med Pizzis avancerade teknik, kontakta vår säljare Stefan Wahlsten för mer information. Vi är redo att assistera er med att välja den optimala lösningen för era specifika behov. 

reinbold.png

Brikettpressar, avfallskvarnar, 
Flistuggmaskiner

Ejderstedts är Reinbolds svenska partner sedan många år tillbaka, vilket har gjort oss till en ledande leverantör av avfallshantering och återvinningsutrustning. Vårt samarbete speglar vår gemensamma vision om en mer hållbar och effektiv industri. 

Reinbold är en tillverkare av brikettpressar, avfallskvarnar och flistuggmaskiner, erkänd för sin robusthet, effektivitet och långvariga prestanda. Deras produkter spelar en kritisk roll i att minska avfall och förbättra återvinningsprocesserna i träbearbetningsindustrin.

 

För att lära er mer om hur Reinbolds utrustning kan bidra till er verksamhets hållbarhet och effektivitet, kontakta vår produktansvarig Stefan Wahlsten. Vi är här för att stödja er i att hitta den mest effektiva lösningen för er avfallshantering. 

Rehnen.PNG

Kantputsmaskiner, polermaskiner

Ejderstedts har sålt Rehnen produkter under många år, vilket har stärkt vårt utbud av efterbehandlingsutrustning. Genom vårt samarbete med Rehnen kan vi erbjuda högkvalitativa kantputsmaskiner och polermaskiner som möter och överträffar våra kunders förväntningar. 

Rehnen är specialiserade på tillverkning av efterbehandlingsutrustning, inklusive kantputsmaskiner och polermaskiner. Deras engagemang för innovation och kvalitet garanterar att deras produkter levererar exceptionella resultat, vilket förbättrar effektiviteten och kvaliteten på slutprodukterna. 

För att diskutera hur Rehnens produkter kan förbättra era efterbehandlingsprocesser, vänligen kontakta någon av våra säljare. Vi är engagerade i att erbjuda anpassade lösningar som passar era behov. 

vit_logo_2018.png

CNC, Centrumtappmaskiner
Kantlistmaskiner, Borr& Fräsmaskiner
Akustikmaskiner

Genom vårt samarbete med Vitap kan vi erbjuda kvalitativa maskiner inom kompakta CNC och borr & tapp islagnings maskiner. Vitap levererar även maskiner för akustikpanelstillverkning 

Deras kantlistmaskiner löser kantlistning på raka, runda och formade skivor.

Deras inspiration från världen omkring sig när det gäller design och utveckling gör deras maskiner unika.

Följ med Vitap i deras uppdrag att förenkla, förnya och fylla varje verksamhet med unika och hållbara maskiner.

För mer information om Vitaps maskiner och hur de kan integreras i er produktion, kontakta vår produktansvarig Magnus Svärd. Vi är här för att erbjuda rådgivning och stöd för att ni ska hitta den bästa utrustningen för era behov. 

bottom of page